ZATERDAG 4 NOVEMBER 2023 VAN 14:00 – 21:00

Markthopper vieren we droog en gezellig onder de sfeervolle Markthal ‘de Plaetse’ in de Helmondse wijk Brandevoort! Parkeergelegenheid in de buurt voor auto of fiets. Station voor bus en trein is op slechts enkele minuten lopen. Op het terrein zelf zijn fietsen verboden en zullen dan ook worden verwijderd. Het stallen van fietsten is overigens geheel op eigen risico! Let wel dat je met de fiets ook een verkeersdeelnemer bent! Naast een boete of rijverbod riskeren, willen we natuurlijk vooral dat jij (en andere weggebruikers) veilig thuis komen!

Proefglas

Er is een Proefglas nodig om bier te kunnen proeven. Een proefglas krijg je bij de entree op vertoon van je toegangsbewijs (ticket) dat je kunt aanschaffen in de Ticket Shop De toiletten zijn Gratis te gebruiken. Als je een glaasje wijn of fris wil drinken heb je geen ticket of proefglas nodig!

Waar is mijn ticket?

Heb je geen ticket ontvangen in je mail? Kijk eerst even of je spamfilter niet te ijverig is geweest. Het komt wel eens voor dat ze onterecht bij spam of ongewenste email terecht komen. Staan ze daar niet bij?… Neem dan even contact op via stichtingtastyevents@gmail.com. Dan kijken we even wat er mis is gegaan!

Op het festival betaal je met munten en proef je het bier in de aangeschafte proefglazen (Tapmaat 15cl). Munten kosten 2,75 euro. Munten worden niet retour genomen. Ook zijn de glazen niet inwisselbaar maar jouw eigendom en mag je deze thuis trots op de schouw zetten! Voor wijn of frisdrank heb je géén proefglas nodig.

Het kan zijn dat je een halve munt terug krijgt als bijvoorbeeld een consumptie 1,5 munt kost. Deze zijn 1,40 euro waard en deze kun je uiteraard gewoon gebruiken. 2 halve is één hele trouwens 😉. Je proefglas kun je spoelen bij onze unieke spoelplek voordat je aansluit bij je favoriete brouwer. Deze spoelbak is overigens niet om je handen te wassen of geschikt als drinkwater!

LET OP! In de gietijzeren hal is het internetsignaal niet best. Hierdoor is PINNEN soms traag of even onderbroken. Als je bij de muntenkassa snel aan de beurt wil zijn is het slim om contant te betalen! Wij kunnen géén biljetten van €100/200 wisselen.